Anunturi Licitatie
“O sansa in educatie pentru          prescolari si elevi cu dizabilitati”
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Copyright © 2009 - 2011 Asociatia Idei Pentru Viitor
‘’Tineri antreprenori in scoala’’
  TASK
Proiecte în Desfasurare
ID POSDRU/23/2.2/G/33983
ID POSDRU/17/1.1/G/26393
Sprijinirea integrarii sociale pe termen lung a copiilor,prescolari si elevi, cu dizabilitati si mentinerea acestora in Scoala este un deziderat pe care ni-l asumam...
  Uniunea Europeana a elaborat o strategie care sa raspunda problemelor identificate pe piata muncii din Europa. Strategia se bazeaza pe dezvoltarea educatiei antreprenoriale...
Istoric - Asociatia IDEI PENTRU VIITOR
     Asociatia IDEI PENTRU VIITOR a fost infiintata prin hotararea Judecatoriei Ploiesti la data de 05.02.2004, are ca scop principal promovarea tinerilor in viata economica si sociala. Sediul asociatiei se afla în Ploiesti, judetul Prahova la adresa: Str. Crivatului nr 22. Asociatia a fost infiintata de cativa CETATENI carora le pasa de ceea ce se intampla în societatea romaneasca care au sesizat ca este nevoie de implicarea specialistilor în domenii putin cuantificabile si domenii in care statul acopera mai greu nevoile unor grupuri defavorizate.
Printre obiectivele sale se afla derularea de activitati de training, simpozioane, pregatirea si trainingul tinerilor jurnalisti, sprijinirea tinerilor artisti, a tinerilor întreprinzatori particulari si incurajarea relatiilor acestora cu tinerii straini, actiuni de protejare a mediului, actiuni destinate promovarii tinerilor în viata economica si sociala, toate implicand în mod evident o puternica componenta de promovare si utilizare a noilor tehnologii IT&C. Asociatia activeaza în special în domeniul umanitar. Cele mai importante proiecte pana in acest moment au fost:
     „Sarbatoarea portilor deschise”, derulat în decembrie 2006 la Bucuresti.
     „Eu in EU”, desfasurat în noiembrie 2007 la Bucuresti. 
     „Imagine! Romania” derulat în decembrie 2008 la Londra.
Din 2009 derulam proiectul „Tineri Antreprenori în Scoala - TASK”. Acesta va fi finalizat în 2011 si proiectul „O sansa în educatie pentru prescolari si elevi cu dizabilitati”, finantat prin Fondul Social European si va fi finalizat în 2011. Un alt proiect important este cel dedicat copiilor cu autism, proiect care a dus, printre altele si la infiintarea Asociatiei “Stop Autismului”.
      In luna septembrie 2010 Asociatia a început derularea proiectului cu finantare europeana „Fiecare copil merita o educatie completa” ce are ca perioada de desfasurare 2010 - 2012.
      În luna noiembrie 2010 Asociatia a început derularea unor noi proiecte cu finantare europeana „Toti copii merg la scoala” ce are ca perioada de desfasurare 2010 - 2012.

Proiecte Realizate

2008 / “Imagine! ROMANIA”

“2008 / "Imagine! ROMANIA”
    „IMAGINE! ROMANIA”  s-a desfasurat la Londra in anul 2008 cu un buget de numai 45.000 euro. Proiectul a constat in organizarea unui eveniment de promovare a imaginii Romaniei in Marea Britanie.     Conferinta cu tema imaginea României in Europa s-au desfasurat in sala Fyvie Hall din incinta Universitatii Westminster aflata in plin centrul Londrei. Conferinta a fost realizata cu sprijinul Universitatii Westminster si al Academiei Diplomatice din Londra si a fost moderata de catre Trevor Morris, fondatorul celei mai importante companii britanice si europene de relatii publice si comunicare (CHIME Communications) si profesor asociat al Universitatii Westminster.
    La acest eveniment au participat in jur de 100 de persoane, studenti, cadre didactice, jurnalisti, diplomati, atât britanici cat si din Statele Unite, Japonia, Polonia, Croatia ...
Au luat cuvântul expunând puncte de vedre si opinii privind imaginea României in Europa si modalitati de a o imbunatati:
   -Prof. Vesna Goldsworthy, fost jurnalist BBC si autoarea cartii “Inventing Ruritania”,
   -Prof. Simon Goldsworthy, profesor la Universitatea Westminster si visiting professor la Sorbona, specialist in relatii publice si mass media,
   -Prof. Trevor Morris,
   -doamna Carmen Podgoreanu din partea Ambasadei României la Londra
   -numeroase persoane din audienta.
    La sfârsitul conferintei a fost organizat un cocktail si o degustare de vinuri romanesti oferite de firma Hallewod România, detinatoarea brandului Prahova Valley. Panourile informative au facut obiectul unei expozitii organizate la Universitate, fiind deschisa publicului in perioada 08 - 12 decembrie 2008.
    De asemenea, voluntarii asociatiei noastre au impartit participantilor si vizitatorilor expozitiei un numar considerabil de materialele informative (50.000 flyere A4, 15.000 afise A3, 10.000 materiale informative format A4, 15.000 mape cu buzunar A4).
    Proiectul a fost derulat cu sprijinul Ambasadei României la Londra, al Institutului Cultural Roman din Londra, al Universitatii Westminster, al Academiei Diplomatice din Londra si al mai multor organizatii neguvernamentale romanesti active in Marea Britanie. De asemenea proiectul a fost sprijinit de Fundatia Amfiteatru care a pus la dispozitie fotografii premiate la ultimele editii ale Salonul National de Fotografie Turistica si de catre Muzeul Taranului Roman. Compania Hallewod România a sponsorizat degustarea de vinuri romanesti, iar Master Communications International a fost sponsor.

2007 / "Eu in EU"

    „Eu in EU” a fost un proiect de suplet pentru noi. In decembrie 2007
s-a desfasurat cel mare mare targ de carte din Romania, GAUDEAMUS. Proiectul nostru s-a alaturat targului Gaudeamus deoarece la el au participat peste 100.000 de persoane de toate varstele, vizitatori, expozanti si conferentiari. Publicul de buna calitate, educat, receptiv si deschis la informatii a fost targhetul nostru deoarece reprezinta cel mai eficient, corect si coerent canal de informare direct, de la om la om, in diseminarea informatiei despre Uniunea Europeana, la un an de la aderarea Romaniei in Uniune.
    Am elaborat materiale, am sustinut conferinte, am generat discutii in cadrul targului despre relationare individuala, personala, a fiecaruia dintre noi cu Uniunea Europeana. Atiunile noastre au fost creeate pe tinte de varsta, incluzand chiar si copii pana in 10 ani.
    Putem afirma ca impactul a fost maxim si materialele si conferintele au avut un real succes.
“2007 / "Eu in EU”

2006 / “Sarbatoarea Portilor Deschise”

     “Sarbatoarea Portilor Deschise” unul dintre primele proiecte ale noastre a dorit marcarea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Am organizat pe 23 decembrie 2006, cu cateva zile inaintea oficializarii aderarii un spectacol in foaierul Teatrului National Bucuresti dedicat tinerei generatii.
      Programul s-a desfasurat pe mai multe scene in holul Teatrului National unde au avut loc diferite evenimente artistice coordonate de mai multi animatori ca: Horia Brenciu, Dan Bittman, Ioan Ghyury Pascu, Virgil Iantu, care au prezentat spectacolele, au întretinut atmosfera si au introdus invitatii speciali: cântareti si vedete de televiziune invitati împreuna cu copiii lor, sportivi de renume, artisti de circ, trupe de muzica si coruri de colindatori. Au cântat Alina Sorescu, Nicu Alifantis, Narcisa Suciu, Mircea Baniciu & Vlad Knejevici si Corul Do-Re-Mi. De asemenea au mai participat trupa de teatru Arlechino si magicianul Claudiu Constantinescu.
     Cel mai important rol in spectacolul “Sarbatoarea Portilor Deschise” l-a avut Mos Craciun, care a fost secondat de multe personaje de basm ca Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Pinochio.
     La final a fost organizat un spectacol de teatru si un foc de artificii in fata Teatrului National. La acest eveniment au participat copii, adolescenti, tineri, parinti si bunici, “Tineri” romani de la 3 la 90 de ani, dornici sa sarbatoreasca “Craciunul Aderarii” intr-un mod dinamic si cat mai placut.
     Proiectul a beneficiat de o finantare de 55.000 de euro.

“2006 / "Sarbatoarea Portilor Deschise”

Anunt cerere de oferte achizitie genti compartimentate / 26393

Anunt cerere de oferte achizitie cutii
/
26393

Anunt cerere de oferte achizitie cutii
/
33893

Anunt cerere de oferte achizitie distrugatoare
documente /
26393

Anunt cerere de oferte achizitie distrugatoare documente / 33893

Anunt cerere de oferte achizitie hartie
/
26393

Anunt cerere de oferte achizitie hartie
/
33893

Anunt cerere de oferte achizitie toner imprimanta / 26393

Anunt cerere de oferte achizitie toner imprimanta / 33893


Anunt cerere de oferte achizitie carti
/
26393

Anunt cerere de oferte achizitie rechizite
/
33893

Anunt cerere de oferte achizitie sisteme de securitate / CPV: 35121000-8

Anunt cerere de oferte inchiriere echipament video 3D / 63016

Anunt cerere de oferte executie tiparituri
/
26393

Anunt cerere de oferte executie tiparituri 
/
33893

Anunt cerere de oferte achizitie jocuri educative / 33893

Anunt cerere de oferte dezvoltare solutii informatica / 63016

Anunt cerere de oferte dezvoltare solutii informatica / 63231

Anunt servicii organizare seminarii
/ 63016-2Anunt servicii organizare seminarii
/ 63231-2